Производи


Багремов мед

Зависно од временските прилики и надморската висина светањето е почеток на месец мај до половина на месец јуни. Овој мед е доста светол. Неговата боја варира од светло золта до темно золта боја. Има сладок мирис и вкус. Поради мирисот и вкусот се препорачува на децата за смирување на организмот и дава дополнителна енергија

Пакување: 0,900 кг; 0,500 кг; 0,250 кг